Mob: +31(0)627472632
Logo M-kwadraat

Zonne energie opvangen met collectoren of panelen

Zonnecollectoren

Zonnewarmte opvangen via zonnecollectoren en deze energie gebruiken voor verwarming en/of sanitaire warm water is zeer duurzaam, maar ook zeer nuttig. De zonnecollectoren bij ons op het dak vangen 3.8 keer meer energie dan onze zonnepanelen (vergeleken per m² dak oppervlak).

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in veel soorten, Poly, Mono, all black of doorzichtig. Wat ze vaak gemeen hebben is een prestatiegarantie van 20 tot 25 jaar. Om hier een passende omvormer bij te zoeken is een van de uitdagingen die zich voor doen. Het is zonde als uw omvormer er na een paar jaar al weer mee op houd en er een nieuwe moet komen. Er zijn omvormers die 20 jaar fabrieksgarantie geven en zo net zo lang mee gaan als uw panelen.

Advies

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor zonnewarmte en/of hout-cv bij u thuis. U kunt mij bereiken op telefoonnummer: +31(0)627472632 via e-mail: maarten@m‐kwadraat.nl.
Wilt u liever een persoonlijk gesprek, maak dan even een afspraak. Wij zijn gevestigd aan de singel in Jubbega.

Het kan natuurlijk zijn dat ik in het buitenland zit voor werk, maar over het algemeen kan ik mijn mail wel ontvangen.

nieuwsgierig naar de mogelijkheden‚ wilt u weten of uw eigen ideeën uitvoerbaar zijn‚ wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor zonnewarmte & hout‑cv bij u thuis.
Neem gerust contact op voor een afspraak of kom langs aan de singel in Jubbega.